Dan före dopparedan

Fy vilken hemsk dag. Medan mamma och pappa har julstökat och fixat det mesta inför imorgon, tagit in granen och fixat. Så har jag legat i sängen och mått skit! (Har i alla fall fått mysa med gosigaste katten i världen.) Vet inte vad det är med mig men har inte varit på topp i ca tre veckor och vi har våra aningar om vad det kan vara. Men imorgon firar vi jul och på julafton och dagen efter de, så förhoppningsvis kommer jag att tänka på annat.
 
Jag hoppas att ni får en fantastisk jul med nära och kära. Ta hand om varandra!

16.08

Klockan är bara lite efter fyra och jag har hunnit med massa saker idag. Varit i stan och handlade de allra sista julklapparna, bakat julbullar med mamma, varit ute på en promenad med Messi och nu väntar jag på att pappa ska komma hem (lär dock ta ett tag då han är ute och delar ut julklappar till sina anställda), då ska vi ta in våran gran och göra den fin! Hejhopp vad jag längtar till söndag då vi firar jul med mormor och morfar. Wiiie!

Underbara Bf10

 
Emmas bilder från i fredags!

Torsdag

God förmiddag! Har varit vaken sen klockan nio då Messi kom in och väckte mig. Är hundvakt idag och just nu ligger vi i soffan och kollar på Disney. Underbart med jullov! Igår bakade jag och mamma lite julgodis och tänkte gör en till sort idag, sen ska jag handla med pappa och ikväll är det träning. Fin dag! 

23.32

Orkar inte med alla känslor, minnen och strunt som finns i omgivningen. Vill bara åka härifrån. Bara ett halvår kvar. Håll ut Carolina.


One years ago

Kollade igenom min andra dator som jag inte sitter vid så mycket och hittade bland annat dessa två bilder som är tagna för exakt ett år sedan. Väldigt kort hår (mot vad jag har nu) + att det är mer åt det bruna hållet. Roligt att se att man har förändrats lite!

Helgen

Matilda, jag och Josefine på bilden. Såhär snygga var vi i fredags! Det blev en bra dag/kväll/natt med massa skratt och dans. Skoj! I lördags var jag inte jättepigg med pallrade mig upp ur sängen vid två tiden och fick nybakta kakor till frukost. Sen chillade jag mest hela dagen och på kvällen blev de filmmys med en fillur och idag har jag varit i Skara med familjen, ätit pizza, tränat fotboll och nu ligger jag i sängen helt död. Bra helg! 

Ållympiaden!

Är sjukt taggad! Klassen ska ses vid 11 och fixa sig ihop och sen är det dags för tävlingar och på kvällen är det klassfest och sedan vidare ut inatten. Kommer bli så sjukt kul!!! 

Be what you wanna be

Hej allihopaaa! Igen skola för mig idag då våran inriktning fick vara lediga. Skönt! Ska fixa allt inför imorgon och ta det lugnt. I eftermiddag/kväll är det lite jobb som gäller. Btw. Blir tokig på alla paket som ligger i vårat "bibliotek" här hemma. Önskar mig inget speciellt i julklapp men det finns ett jättestort paket till mig och vad tusan vad det vara i det? Åhåå. Får försöka att hålla mig till den 23:e då vi firar jul här hemma med familjen.

Love life

Är sjukt taggad på livet just nu. Bara massa roliga saker att se fram emot! Bland annat ållympiaden på fredag och fest, julafton, juldagen och nyår. Sen är det ett nytt år som kommer äga. Studentresa, student, summerburst och balen! Sen börjar det nya livet och en sak som jag är säker på är att jag inte ska bo kvar här. Men håller i mina planer för mig själv ett tag till. Kan hända mycket på ett halvår. Hihi. Längtar till helgen mega mycket ialf då det både är fest och mys. Perfekt! 
 

13.05

Trött idag..

Hipp hipp hurra

Idag är det Matildas 18 årsdag. Grattis bästiii ♥
 

Godmorgon!

Vaknade nyss och sitter nu i köket och ska strax fixa iordning frukost. Fin och solig dag idag med, underbart! Har inga större planer idag. Kanske åka till Floby på julmarknad och fika hos farmor och farfar eller så stannar jag hemma och myser i soffan tills det är fotbollsträning. Vi får se. 
Igår var det i alla fall fullrulle här hemma. Från fyra till åtta bakade mina fastrar, farmor och farfar bröd här. Sen åt vi julgröt och myste. Och jag passade på att mysa med småkusinerna. Bra dag/kväll! 

 

Bästa Messi

Fotade våran fina Messi idag på hans halvårsdag. 

16.48

Idag har jag fått mycket gjort, faktiskt. Varit i skolan och haft en lektion, städat mitt rum, hjälpt mamma med några saker och är nästan klar med tre inlämningar. Vad hände där? Och än är inte dagen slut. Så tror jag kommer unna mig lite godis och Gossip Girl ikväll. 

Förresten har ni något tips på vad man kan önska sig i julklapp? Själv har jag ingen aning..

Hej mitt vinterland


Fint med snö men fy tusan vad kallt det är! Idag har jag haft en lektion och bakat pepparkakor med mamma. Godas var nog degen! Nu ska jag ta på mig massa kläder och ut i kylan igen med Messi och Figo. (Japp, fotbollsspelarna är här och hälsar på) Ha en bra tisdagskväll!

21.27

Det har både varit en tung och seg dag. Skola från åtta till fyra och sen direkt hem för att försöka vila och må bra. Antar att min hjärna och mitt hjärta inte kan samarbeta just nu. Men som alla brukar säga: Tiden läker alla sår.

Höst i Hällebäck

Höst i sommarstugan 2010. Saknar det här stället hur mycket som helst. Bara fem månader tills vi ses igen!

2 December

Redan December månad. Tiden går så himla fort och det är bara 2,5 vecka kvar till jullov. Åh vad jag längtar! Även om det inte kommer bli en jul som det har varit i alla andra år, så tror jag att det kommer blir bra ändå och det är alltid lika mysigt att träffa fina släkten. 
Idag har dagen bestått av fotboll, Kinnarpscupen och det gick väldigt bra för oss. Fint spel och vi vann tre av fyra matcher i gruppen men åkte ut i semin mot de laget som kom på 1:a plats. Så det känns bra! 
Nu ikväll ska jag plugga och förbereda mig för en lång och jobbig dag i skolan imorgon.. blää.

Odd Molly

Fyra fina från Odd Molly. Vet inte vilken eller vilka jag ska välja bara. Beslutångest!