21.00

Ska strax krypa ner i sängen och sova. Har varit vaken sen ca 05.00 idag för att Karl skulle upp då. Jobbigt men lätt värt det. Bästa som finns att få sova bredvid sin goding hihi. Helgen har för övrigt varit jättebra. Utgången i lördags var så jäkla roligt, tack för den bästa tjejerna! 
 
 

Sommar

Vill ha sommar nu.

FREDAG!

Så otroligt skönt med helg. Struntade i skolan idag då inga bussar passade och kände inte för att åka bil för en lektion. Så har städat mitt rum, ätit lunch hos mormor och morfar och nu sitter jag med en inlämning, som inte är så värst rolig. Men helgens planer: Ikväll är det fredagsmys i Odensberg och imorgon är det utgång med mina pinglor (på bilden). Kommer bli skoj! På söndag är det fotbollsträning som vanligt och ladda inför en jobbig skolvecka. 

 
 
 

4 år.

För fyra år sen blev det du och jag. Även om det har hänt mycket under dessa år, så har vi alltid hittat tillbaka till varandra. Vi klarar oss inte utan varandra. Du och jag, det är så det ska vara. Jag älskar dig, min fina pojkvän och bästa vän. 17 Januari 2009 <3

09.04

Godmorgon! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra. Gick nyss upp och sitter nu i köket och äter frukost. Börjar skolan klockan tio och slutar ca två timmar senare. Soft dag! Men när jag kommer hem måste jag ta tag i allt plugg som väntar. Fy satan. Hoppas ni får en bra dag. Kram.

20.03

En bild som är tagen sommaren 2011 i Tyskland. Har spenderat min helg med Karl. Lagat goda måltider, gott promenader med hundarna, gymmat och fikat hos mormor och morfar. Mys! Imorgon är det dags för skola igen och naturprov 08.00, dags att plugga? Japp..

10 Januari

Två snygga bilder på mig och Fialotta. Som räddade mig från att behöva vänta på bussen idag. Tack! Har hängt hemma hos henne i några timmar. Färgat hår, ätit glass och kollat på Tv. Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka på kalas till min lilla kusin som fyller 14 år idag. Heej!

Odd Molly

Äntligen är den min. Så himla nöjd!

8 Januari

Mina mys killar. Messi har blivit en stor kille och givetvis ska han sitta i soffan som alla andra haha. Så gosig! Nu ska jag göra i ordning mig lite och sen hämta Sofia. Lite shopping står på schemat! 

7 Januari

Disa mitt sötfula marsvin.
 
Jag vet inte om jag har blivit galen men jag tycker att det ska bli skönt att skolan börjar på onsdag. Att äntligen få starta den sista terminen och avsluta massa tråkiga kurser. Kommer bli en spännande termin och jag längtar till praktien som är i vår. Annars så har jag inte gjort så mycket på mitt jullov mest myst med mina godingar och idag jobbade jag för första gången för i år. Kändes mycket bra! 
 

2013

Hej. Nu är 2013 här året då jag kommer att ta studenten och börja mitt liv som vuxen. Tror att detta kommer bli ett bra och fint år med många fina minnen. Dock så har året inte börjat bra, är fortfarande sjuk och har haft feber sen i söndags. Därför det inte har blivit något skrivande här, har helt enkelt inte haft orken till att starta datorn. Men vi rullar i gång sakta men säkert. 

Två bra saker som händer idag: Pappa kommer hem med Thi-mat. Jag ska beställa min balklänning. Wiie!
 
Uppdatering: Okej. Något sjukt läskigt hände precis. Jag sitter i tv-rummet och tvn är avstängd. Tror ni inte att den jäveln startas och kontrollen ligger framför mig på bordet?..