31 Oktober 2012

Hej! Sista dagen i Oktober och jag ska jobba några timmar idag också, fick ett extra pass och lika bra att jobba när man inte har något bättre för sig på dagarna. Igår var jag som sagt på Ullared med kusinen Saima samt mormor och morfar. Mycket folk men hur kul som helst! Fick med mig några julklappar och bra att ha saker. Bilder kommer till helgen då jag inte har tid till att fota under veckan. Nu ska jag ta bilen till morföräldrarna och äta lunch, sen bär det av till jobbet i några timmar. Vi hörs ikväll!

10.51

Godmorgon! Skönt att vakna och veta att man har höstlov. Dock så ska jag jobba idag från 13.00 - 18.00 och lika så på torsdag. Alltid bra att få lite extra pengar! Resten utav veckan har jag inget planerat, kanske Ullared imorgon och Jönköping på fredag. Men vi får se! Nu ska jag åka till mormor och morfar för att få lunch innan jobbet. Gott! 

ensam lång väg hem

Ligger i sängen och lyssnar på bästa Kent och Coldplay. Funderar lite över livet och vad jag egentligen vill. Just nu är jag väldigt säker på att jag ska läsa vidare i höst eller flytta utomlands. Hoppas mest på det sist nämnda, behöver komma bort här i från. 

we are best together

Bästist flyger till Kenya imorgon och är bort i två veckor. Helt sjukt. Kommer sakna henne fruktansvärt mycket och önskar henne en bra och rolig resa. Puss Love You!

i want


Bild från http://matildaboking.devote.se/

Hur fin var inte den här BH:n eller? Riktigt sugen på att beställa en! Finns på MadLady

Flo Rida - I Cry

 

bloglovin

 Följ min blogg med Bloglovin

Varför inte följa min nya blogg med Bloglovin? Mycket enklare att se när jag har uppdaterat här. Nu är det dags för mig att börja med en hel hög med plugg.. alltid lika roligt! Ikväll blir det box-träning med Sofia. Taggad!

-


WE ARE THE KIDS WITH THE HUNGRY HEARTS


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.