Who am I to say

Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left



Don't know anything at all
Who am I to say you love me
I don't know anything at all
And who am I to say you need me



Come a little closer

Det har varit en väldigt slapp dag för mig idag. Har inte gjort någonting mer än att ätit middag hos mormor och morfar. Känner mig bara helt utmattad och orkar ingenting. Sen får jag inte vara i skolan för att jag får allergisk reaktion, skoj och vårdcentralen var inte till någon stor hjälp som vanligt. Får hoppas på att det är någon infektion jag har fått i kroppen och att jag kan spendera lite tid i skolan nästa vecka. 
Ska i alla fall röra mig bort till en julmarknad som är i Åsarp idag och imorgon med mormor. Blir nog mysigt! Ikväll hade jag bara tänkt att spela Xbox och äta massa massa flöt. 

Hoppas att ni får en bra och fin fredags kväll!

-

Orkar inte med dryga människor eller drama-queens och inte dom som kan erkänna vad dom tycker och tänker eller fega as som kan ta sig någonstans. Please!

-


Studiedag

Har haft en bra helg och tackar mina fina vänner för den. Igår gick jag i skolan hela dagen och hade dessutom julpaketering på kvällen. Men det gick fort som tur va! Idag är vi lediga och det står massa roliga saker på schemat. Bland annat kolla på balklänning och shoppa med mamma. Men först ska jag städa mitt rum. Latero!

Helg

Så skönt med helg! Var helt slut i huvudet igår efter Svenska Nationella så sov nästan hela dagen och på kvällen var jag själv hemma så hade myskväll med mig själv. Skönt! Nu är jag pigg och ska strax åka till jobbet. Ikväll är det årsfest i Kinnarp och imorgon ska jag bara slappa och träna fotboll. Suger lite att jag missade DM på grund av jobb.. Men men. 

Hoppas ni får en bra och fin helg. Ta hand om varandra!

Angelica Blick

Inspierar som vanligt. Älskar hennes stil! Blir grymt sugen på att klippa av mitt hår!
Men får bli av efter studenten.. eller?

17.14

Kort skoldag. Mys, kramar och pussar. Gossip girl och popcorn. En mycket bra onsdag. Puss!

Måndag

Hej allihopa! Har spelat Oden Cup hela helgen och det har varit fruktansvärt skoj, även fast det inte gick vägen för mitt lag. Ska försöka att ta igen några timmars sömn nu och senare åka till Skövde med Malin. Hörs! 

Breaking Dawn

 
Igår kollade jag på part 1 and 2 på bio i Skövde med Josefine, Melinda, Emelie och Sabina. Fy fan vad bra den var! Tråkigt att det är slut på berättelsen nu..
 
 
 

-


Don't give up on people you love

Idag har jag stått i kiosken på Kinnarps cupen med Malin och Sofie. Skojigt! Är hemma nu en sväng innan det är dags för fotbollsträning klockan fem och ikväll ska jag till mormor och morfar för att mysa med familj och släkt. Kanon söndag enligt mig!

-


-


12.41

Underbara lördag! Har redan fått massa saker gjorda. Nu håller jag bland annat på att beställa hem min studentklänning. Inte långt kvar nu. Både spännande och nervöst men har en liten aning om vad jag vill göra efter gymnasiet så det känns skönt. Ikväll är det släktmiddag i Floby och det kommer bli hur mysigt som helst att träffa alla igen. Var ett bra tag sedan sist!
 
Vi hörs. 

Everything starts from something


Två snygga från camen. Sitter och myser i min nya tröja och tänkte strax ta och göra klar en inlämning och fixa lite på mitt rum. Skönt att det är fredag och helg! Även om min helg är lugn så kommer den vara bra. Puss och kram, hoppas att ni får en mysig kväll hihi.

Awesome friend


Goding


Messi första dagen hos familjen Kjellander. Nu är han redan 5 månader och börjar bli stor. Saknar när han var liten som en nalle. Så söt!

Today

Idag är jag trött och ser ut lite så här typ! Nu ska jag vila till klockan sju då det är dags för fotbollsträning. Wiie!


HAHA


Coldplay - Yellow

 

Still going strong

Idag är det plugg som gäller. Har en hel hög med inlämningar och andra läxor som måste bli klart den här veckan. Sen att jag är nära ett VG i Naturkunskap när jag trodde att jag skulle få IG gör att man orkar kämpa lite till. Bara 7 månader kvar till studenten och frihet! 

Halloween

Två bilder från fredagskvällen. Hur kul som helst att klä ut sig ful och dansa! Jag och Malin var tant och gubbe, väldigt läckra. Eller hur?

True


49 dagar kvar

Längtar ihjäl mig till jul!

all the finer things in life

 
Hejsan! Känner att jag inte är den bästa på att blogga just nu. Men har haft så mycket annat för mig. I fredags var det bland annat Ållefestare. Jag och Malin klädde ut oss till ett fult gamalt par. As roligt! I lördags hade vi middag med hela familjen och det var ett bra tag sedan, då min bror inte bor hemma. Sen kom även mormor och morfar på fika. På kvällen gick jag ut nykter med Malin och hade samma utklädnad igen, haha. Och idag har jag gjort minsta möjliga, bara slappat och tränat fotboll. Imorgon börjar skolan igen och jag är inte alls taggad..

Slänger upp en bild på mig som är tagen för ca ett år sedan. Är sugen på brunt igen!